Pages

lauantai 3. lokakuuta 2009

Appelsiininen hyydykekakku


Pohjalle:
1 (215 g) pss lakun makuisia Fanipaloja

Täyte:
4 liivatelehteä
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g appelsiinituorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
1 dl ruoka-, tai kuohukermaa + 20 kpl Dumle-toffeekaramelleja
1/2 dl vettä

Pinnalle:
1-2 dl vispikermaa

1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Dumle-lakuja tai -karamelleja

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Murusta fanipalat pohjalle.
Lisää vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen appelsiinituorejuusto ja vaniljasokeri. Sulata Dumlet kermaan sekoitettuna miedolla lämmöllä kasarissa, sekoita koko ajan. Lisää täytteeseen. Liota liivatelehdet kuumaan veteen ja lisää täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja hyydytä jääkaapissa. Koristele.

Ohje Hellapoliisilta.

Ei kommentteja: