
Pohja:
175g kaurakeksejä murustettuna
75g voita
Täyte:
6tl liivatejauhetta
2dl vispikermaa
200g vaniljarahkaa
300g mangososetta
2tl vaniljasokeria
1/2dl sokeria
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele kakkuvuokaan. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka, mangosose sekä sokerit. Kuumenna 2rkl vettä mikrossa melkein kiehuvaksi ja liuota liivatejauhe siihen. Lisää täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti.
Kakun voi pakastaa. Kannattaa tehdä kakku 18-22cm vuokaan jos haluat kakusta korkeamman, kuvan kakku on tehty halkaisijaltaan suurempaan vuokaan.
Ohje mukaillen Hellapoliisin blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti