
Sopii noin 24cm vuokaan, riittää 15-20 hengelle
Pohja:
600g Tummia täytekeksejä murustettuna (esim. Domino, Rainbow)
200g voita sulatettuna
Täyte:
5dl kermaa vaahdotettuna
400g Sunnuntai tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta, Vanilja
1dl sokeria
1tl vaniljasokeria
260g valkosuklaata sulatettuna
8 liivatetta
2rkl sitruunamehua (voi jättää myös pois)
3 isoa Daimia murustettuna
Sekoita keksinmurut ja rasva, painele irtovuokaan (vuoka on hyvä vuorata leivinpaperilla niin kakku irtoaa helposti). Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita kermavaahdon sekaan sokerit ja vaniljatuorejuusto. Lisää joukkoon suklaa, sitruunamehu ja murustetut Daimit. Sulata liivatteet pieneen määrään vettä ja anna jäähtyä hieman. Kaada neste ohuena nauhana täytteeseen, muista sekoittaa koko ajan. Kaada seos pohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Säilyy jääkaapissa muutaman päivän, kakun voi myös pakastaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti